Taxi vanaf vliegveld Oslo

Je kunt vanaf vliegveld Oslo makkelijk een taxi nemen. Naar de stad Oslo kan, dat heeft als voordeel dat je direct bij je hotel of appartement bent. Het is echter wel een stuk duurder dan het openbaar vervoer. Maar wil je naar een andere stad of ander dorp in de buurt van de luchthaven, dan is het wel raadzaam om een taxi te nemen wegens het gebrek aan openbaar vervoer.

De taxi’s rijden op de meter wat ervoor zorgt dat het best eerlijk is. Een taxi reserveren is echter wel raadzaam omdat je dan niet met alle andere passagiers uit het vliegtuig in de rij staat. Oslo Airport staat er wel om bekend om wachtrijen te hebben buiten. Vergelijk eenvoudig taxibedrijven via Taxi2Airport, een merk van het Nederlandse bedrijf Transferz.

Taxi prijzen

Wat zijn zo ongeveer de taxi prijzen? We hebben de populairste bestemmingen hieronder in een tabel gezet. Toch hangt de uiteindelijke prijs erg af van de afstand en reistijd. De taxi prijzen op vliegveld Oslo kun je dus van tevoren betalen via Taxi2Airport, zo heb je ook geen gedoe met betalen en is het volledig transparant! Annuleren is overigens erg eenvoudig bij Taxi2Airport.

BestemmingPrijs
Lillestrøm600 NOK
Centrum van Oslo1000 NOK
Drammen2800 NOK
Fredikstad3300 NOK